16 Haziran 2009 Salı


SEVGİLİ BLOG,


Uzun zamandır tek kelime bile yazamadım, kusuruma bakma . Bu arada kayda değer birşey olmadı mı dersin ? Hiç de değil ... En başta babacığımın sağlığı bizi meşgul etti. Uzun zamandır düşüremediği böbrek taşını aldırmak için basit bir operasyon geçirdi. Buraya kadar sorun yok da, prostatı da biraz küçültüverelim diye aldıklar örneklerde kanser hücreleri görülmesin mi ? Sevinelim mi üzülelim mi bilemedik. Doktor da olsak insan kendi branşı dışındaki konulara çok hakim olamıyor. Araştırdık, okuduk, aile meclisini topladık ( bu arada abim, kız kardeşim, kardeşimin eşi ve benim sevgili eşim toplam 5 doktor bir konsey oluşturacak kadar varız). Erken evre çok şükür, teşhis edilmesi de tamamen şans. Her neyse 29/6 da tekrar opere olacak . Dualarınızı beklerim.

Şimdi gelelim bomba habere.. Nasip olursa 3. kez anne olacağım. İnsan her gebelikte biraz daha işin tadına varıyor. Henüz 8 haftalık. Koşuşturmaktan bebeğime konsantre olamadım, ama içim içime sığmıyor. Vücudumda yeni bir canın oluştuğunu bilmek harika bir duygu. Rabbim İnşallah ablaları gibi sağlıklı, akıllı , güzel, iyi tabiatlı salih bir evlat nasip eder.

Adana işi sanırım 1 yıl süryle kabul edildi. Kışı gebelik izinleri ile geçireceğim gibi görünüyor. Nasip olursa önümüzdeki yaz Adana'dayız. Çok mu sıcak olur acaba ? Yaylada ev tutsak ? İnternetten yaylalara baktım. Pozantı yaylası 117 km. Günü birlik gidilip gelinmez ki..Fikri olan varsa yazsın.

Çocuklar tatile girdi. Evime iki güzel karne geldi. Şimdilik sınav stresimiz yok, rahatız. Evde kediler gibi mayışıyorlar. Acilen spor okulu bulmam lazım.

Uzun bir aradan sonra bu kadar yeter..


4 yorum:

havvanur dedi ki...

babanıza geçmiş olsun bebek hayırlı olsun inşalah bide oglunuz olsun gerçi evladın kzı erkegi olmaz ama))adanayı hiç bilmiom kübra zeynepte bu konuda yardımcı olur die düşünüyorum)) kolay gelsin rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı geceler

kubra zeynep kara dedi ki...

babanıza çok geçmiş olsun,bir daha göstermesin Rabbimiz.
yeni bebek haberine çok sevindim ve heyecanlandım.
minik bir delikanlı katılsın hayırlı hayırlı inşallah ailenize.
yayla olayına gelince adanalı olarak yazı yaylasız hayal edemiyorum
her ne kadar klimalar olsada yayla bambaşka güzel,
pozantı günü birlik zor belki ama bizim yaylamız yakın babam ve annem hergün adanaya gelip akşam dönüyorlar.
aladağda.
yaklaşık 90 km uzaklıkta çok güzel ve çok daha sakin.
buyrun bekleriz yaylamıza:)

Unknown dedi ki...

babanız için geçmiş olsun ,Alah şifa versin ,bebeginizde hayırlı olsun dualarınız gibi...

Adsız dedi ki...

babanıza rabbim şafi ismiyle şifalar versin,bebeğiniz salih ve sağlıklı evlat olup ahirette şefaatçiniz olabılecek evlatlardan olur inşallah.doktorumuzunda anne olacağını duymak çok güzeldi.DERYA TÜYSÜZ