18 Ocak 2011 Salı

OĞLUŞUM 1 YAŞINDA

Zaman ne çabuk geçiyor. Daha dün olsun mu olmasın mı ? diye düşünürken , güzel yavrum bir yaşına gelivermiş. İyiki doğmuş, iyiki evimizi şenlendirmiş.
İnsan 34 yaşında anne olunca daha bir farklı bakıyor herşeye. Hele de öncesinde iki dünya güzeli evlat büyütmüşse...Bebek nasıl kıymetli birşey, nasıl güzel kokar, bir eve nasıl neşe katar, insanın yüreğini nasıl genişletir...Ben öylediyorum eşime: her bebekle beraber Allah yeni bir kalp yaratıyor sanki..Yani, yeni bir çocuk için kalbindeki yer bölünmüyor, aksine yüreğin büyüyor, içine yeni bir sevgiyi almak için.. Böylece daha hoşgörülü, daha merhametli, daha sevgi dolu olabiliyor insan..
Yüce rabbimden çocuklarım için tüm annelerin dilediklerini diliyorum: Ömürleri bereketli olsun. İyi insanlarla karşılaşsınlar, kıymetlerini bilecek helal süt emmişlerle..Hayatlarına değen insanlar onları benim gibi sevsin. Hayat cömert yüzünü göstersin. Savaş,kıtlık,yokluk görmesinler inşallah. Zor zamanlarda yaşıyacaklar.Allah imandan ayırmasın. Dünyalarını da, ahiretlerini de kurtarsınlar.. Hep tertemiz kalsınlar...Amin.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin Yunus Kerem'e çok öpüyorum Ayfer

doktorveanne dedi ki...

Ayferciğim,
Çok teşekkür ederim.

İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ dedi ki...

Ne güzel anlatmışsınız esra hanım gönlünüze sağlık , hamileliğimde bende düşünüyordum zeynebim kadar sevebilirmiyim ? bir faklılık olurmu ? diye gerçekten tamda dediğiniz gibi kalbimde bambaşka yer açıldı, ikisininki de öyle büyük öyle derin ki tarifi zor... dularınıza bende çocuklarım ve tüm çocuklarımız için tüm içtenliğimle amin diyorum.

Yunus Kereminde yeni yaşı hayılı olsun inş. nice sağlıklı hayırlı ve birliktelikli yaşları olsun inş.....
Özlem Gençer

Dilsuhan dedi ki...

Dualarınıza amin diyor, tebrik ediyorum. Allah anneli babalı, sağlıcakla büyütsün.