16 Ocak 2012 Pazartesi

EĞİTİM SERÜVENİ


Uzun zaman sonra nihayet bloguma elim değdi. Çalıştığım hastane üniversite hastanesi oldu diye bahsetmiştim sanırım . Ben de yardımcı doçent oldum. İnsan hayatında bazı kırılma noktaları vardır ya, bu da benim için öyle birşey oldu. Biliyorsunuz, 7 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Artık herşey iyice rutine binmişti. Uzun mesailer, icaplar, polikilnkte nefes almadan hasta bakmalar, hepsi birbirinin aynı gibi geçen günler...Öff yeter artık diye haykırıp, erken emeklilik hayallerine başlamıştım. İyi kötü Allah'a şükür evimizi arabamızı aldık, bana birşey katmayacaksa çalışmamın da çok anlamı yok diye düşünüyordum ki...Herşey değişiverdi. Önce üniversite olduk, sonra acaba hoca olarak kiminle çalışırız ki diye kaygılanırken, Allah bize kalbimize göre bir hoca nasip etti. Hem mesleğinde çok iyi, hem de öğretme hevesiyle dolu, pozitif enerji yayan bir insan. Bir de hiç aklımda yokken öğretim görevlisi oluverdim. Vallahi bu kadarı da pes. Zamanında az uğraşmamış, hakkettiğim halde istediğim yerlere gelememiş, bir dolu gözyaşı döküp, lanet olsun deyip kapatmıştım bu defteri. Rabbi hiç ummadığım bir anda yeniden açıverdi. E artık hakkını vermek lazım. Doçentlik için kolları sıvadık. Araştırmalar, makaleler,seminerler, oo.. yapılacak çok iş var..
Hayatın gündemi nasıl da değişiveriyor bazen.

8 yorum:

Fatma dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun yeni kariyeriniz. Eminim bu değişiklik tüm rutininizi değiştirecek, memnun kalmanızı dilerim.

Adsız dedi ki...

çok sevindim esra hanım size çok yakışacak doç.dr.esra bahar gür hmmm güzel görünüyor :-))) her daim başarılar ayfer

Adsız dedi ki...

sizin adınıza bende çok sevindim esra hanım
hayırlı uğurlu olsun sevgiler ozlem gençer

esra bahar gür ( norgaz ) dedi ki...

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Allah mahçup etmesin inşallah.

Adsız dedi ki...

Esra Hn..Öncelikle tebrikler..Tüm akademik kariyerinizle keşke doktorum olabilse diyoruz fakat randevularınız Mart'a kadar dolu. Napıcaz biz :(

esra bahar gür ( norgaz ) dedi ki...

Merhaba,
İsminiz yorumda gözükmüyor. Saatli randevularım gerçekten 2 aya dolu, ama diğer hastaları da madur etmemek için uygun aralarda hasta kabul ediyorum. 4434445 ten 1107 ye bağlanıp sekretimle görüşün. Yardımcı olacaktır. Hoşçakalın..

özlem yılmaz dedi ki...

çok sevindim inanın sanki ben öğrt görevlisi oldum:))
hayırlı uğurlu olr inş. rabbim daha güzel günler göstersin..özlem yılmaz..

Adsız dedi ki...

Esra hanım oğlumunda kızımında Dr sizsiniz kızıma sizin isminizi verdim inş.sizin gibi iyi bir insan olur. İyi yerlere gelir ben nergiz avcıoğlu herşey için tekrar çok teşekkürler.