19 Kasım 2012 Pazartesi

SON İZLEDİKLERİM, OKUDUKLARIM






 Kesinlikle çok eğlenceli, güzel bir filim. Hint sineması son yıllarda iyibir çıkış yakaladı. Hareketli, danslı, müzikli, ama en güzeli izledikten sonra "mutlaka tekrar izlemeliyim" dedirtecek kadar iyi. Özellikle çocuklarınızın yaşı çok küçük değilse ailecek izlenebilir.
Savaş filimlerini çok sevmem. Hele 2. dünya savaşından artık fenalık geldi. My way, bu yüzden izlemeye ön yargıyla başaldığım bir filimdi. Fakat  çarpıcı savaş sahneleri bir yana, filimde dostluk, sadakat, özgürlük gibi duygular çok güzel işlenmiş. Tavsiye edrim. Yalnız savaş sahneleri çocukların izlememesi gereken türden.


Nevzat Tarhan'ın kitaplarını zevkle okuyorum. Tıbbi bilgi ve deneyimlerini tasavvufun zenginliği ile harmanlamış ve ortaya gerçekten iyi bir eser çıkmış. Uslubu akıcı, dili sade. Ortaokul düzeyindeki çocuklarınızla sesli okuma saatlerinde paylaşabileceğiniz bir kitap.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

uzun zamandır yoktunuz özledik :) ilk işim 3 idiots u izlemek oldu eşimle izledik ve bayıldık :) şimdi de öğrencilerimi eve alıp bi akşam beraber izlicez inş. sizi ve önerilerinizi çok seviyorum :) baki olana emanet olun. her daim dualarımdasınız özlem yılmaz..

Adsız dedi ki...

Esra hanim,"az ve öz"ama tadi damakta kalan yazilarinizi takip ,benim icin buyuk mutluluk,,insallah Rabbim size yazacak bize de okuyacak ömür versin ki sizinle aydinlanalim..urladan ismet özlem A.